Paikallisuutiset

Lakko vaikuttaa Sotkamo-lehden jakeluun – Vuoden vauvat 2023 julkaistaan myöhemmin

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) liittohallitus teki viime viikolla päätöksen poliittisesta lakosta to 1.2 – pe 2.2.2024. Lakko on osa SAK:n ja liittojen toimenpiteitä, jolla vastustetaan hallituksen leikkauksia.

Torstaina ja perjantaina tuleva lakko vaikuttaa Postin kautta jaettaviin lehtiin. Posti jakaa viikoittain paljon Sotkamo-lehtiä. Oma jakelu eli Hilla Logistiikka toimii normaalisti, mutta Postin jakelussa olevia lehtiä ei saada jaettua.

– Valitettavasti tässä on kyse meistä riippumattomista syistä eli PAU:n lakosta. Voimme vain pyytää anteeksi tilannetta. Toivottavasti mahdollisimman moni laittaa Hilla-tunnukset kuntoon. Siten lehden voi lukea heti tuoreeltaan omalta koneelta, kännykältä tai tabletilta, Sotkamo-lehden päätoimittaja Hanna Turunen sanoo.

Jakamatta jääviä lehtiä ei jaeta myöhemmin vaan nyt on hyvä laittaa digitunnukset käyttöön, jolloin lehden voi lukea missä ja milloin vain.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Samalla toimitus päätti siirtää tälle viikolle aiotun Vuoden vauvat 2023 eteenpäin. Vuoden vauvat julkaistaan siis 6.2. julkaistavasta printistä.

Tästä ohjeet Hilla-tilin luomiseen ja aktivointiin!

Asiakaspalvelu: Puh. 020 750 4469 (ma-pe 9-15)

Näin luot Hilla-tunnukset ja saat lukuoikeuden Hillan julkaisuihin ja pääset hallinnoimaan omia tietojasi. Kuva: Hilla Group Oyj
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä