Mansikoissa tiivistyy Suomen kesä – makeat marjat vuohenjuuston tai salsan seurana raikastavat hellepäivän
Katso videolta, kuinka ruisleipätaikinaa riivataan – Ruisleipä on Suomen kansallisruoka: lue ohjeet leivän ja juuren tekoon
Laura Parmainen muutti lehmien perässä Sotkamoon – ja avaa nyt myös matkailijoille oven maitotilan arkeen
Laura Parmainen muutti lehmien perässä Sotkamoon – ja avaa nyt myös matkailijoille oven maitotilan arkeen
Vihreä parsa on kevään odotettu herkku – Yksinkertainen salaatti parsasta ja nuudeleista tuo pöytään raikkaan tuulahduksen aasialaisesta makumaailmasta
Musiikkia syntyi metsän siimeksessä – ”Yksi ajatus Sotkamoon muutossa oli luonnon ympäröimänä keskittyä myös musiikin tekemiseen”
Sotkamossa poliisiauto ja ambulanssi olivat Pihlajalinnan edessä – Poliisista kerrotaan, että tutkinta on alkanut
Pääkirjoitus: Eri näkökulmia maastovaurioihin – ”Yksi tärkeä markkinointikeino on se, että maasto on hakkuun jälkeen siisti”
Sotkamosta tuli ”valon kotipesä” – Reflektor-festivaali keräsi kävijöitä roimasti edellisvuotta enemmän
Kainuun peilikäs saa oman neulekilpailun – alkujaan peilikäs on ollut raanu tai peitto, miten se taipuu villapaidaksi?
Hammaslääkärinä työskentelevä Jussi on uskaltautunut saman silmäkirurgin leikattavaksi jo kaksi kertaa - "Harmittaa, etten mennyt aiemmin"